A+ A A-

Еконт калкулатор

Speedy Цени

Мишена Flip Target Cadet Shot .150

Оценка за продукта: Все още не е гласувано Производител: Flip Target
Мишена Flip Target Cadet Shot .150Мишена Flip Target Cadet Shot .150
Цена: 39,00 лв
Свържете се с нас:
0888 355 009, 0876 102 089


гр. София ул. ”Цар Самуил” № 93
  • Описание
  • Видео
  • Ревюта

Флип-таргет разработват  различни модели мишени, за да покрият нуждите на различните стрелци и да постигнат максимална ефективност, като вземат под внимание калибъра и мощността на използваното въздушното оръжие.

Моделът Cadet Shot 150 е разработен за въздушни оръжия в калибър 4,5 мм с ниска мощност. Насладете се на Вашата тренировка с въздушни оръжия с мощност от 7 или повече джаула. Също така е възможно оптимално функциониране с въздушни оръжия с повече от 12 джаула мощност, но мишената трябва да бъде поставена на средно отдалечено разстояние. Може да бъде използвана с по-големи калибри с ниска мощност, както и от опитни стрелци на големи дистанции с въздушни оръжия с по-голяма мощност.

Уникалното в мишените флип-таргет се крие в материалът, от който са изработени - Polex. Този синтетичен материал е изработен от полимер с високи показатели на издръжливост. Благодарение на него Флип мишените са специално проектирани да издържат на боеприпаси с висока кинетична енергия. Този изключително лек и издръжлив продукт, преминава през редица тестове и строг контрол на качеството преди да стигне до крайният потребител.
Моделите са сертифицирани за издръжливост над - 2000 изстрела и са създадени за да се противопоставят на всички калибри пушки.

Все още няма ревюта за този продукт.
0888 355 009
0876 102 089
Адрес: гр. София ул. ”Цар Самуил” № 93
Работно време:
Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 

Моля, телефонирайте, преди вашето посещение, за да бъдете сигурни за наличността на продукта, който Ви интересува!           

© ARMS-BG.com

 

Регистрация

User Registration