A+ A A-

Еконт калкулатор

Speedy Цени

Пончо Helikon-tex Swagman Roll Cimashield® Apex 67гр Camogrom

Оценка за продукта: Все още не е гласувано Производител: Helikon-tex
Пончо Helikon-tex Swagman Roll Cimashield® Apex 67гр CamogromПончо Helikon-tex Swagman Roll Cimashield® Apex 67гр Camogrom
Купи на кредит
Свържете се с нас:
0888 355 009, 0876 102 089


гр. София ул. ”Цар Самуил” № 93
  • Описание
  • Видео
  • Ревюта

Swagman Roll® не е вашето обикновено одеяло. Това е повече от мултифункционален инструмент, приложим, когато се изисква топло покритие. Можете да го използвате като за пончо подплата, спешен спален чувал, да подобрите спалния си чувал, да се обвиете, сякаш е одеяло, да я съчетаете с хамак - или просто да носите като самостоятелно дълга, топла козина.

Някъде навреме, траперите и войниците не носели спални чували. Те носели одеяла. До съвсем наскоро вълната беше най-добрият материал за одеяла. Тогава, още преди няколко десетилетия, се появиха найлонови тъкани. По време на войната във Виетнам се появи ново одеяло - пончото. В австралийски жаргон "swagman" означава пътуващ работник. Нещо като американски каубой или трапер, понякога нащрек за работа на предела.С Swagman Roll® ние поздравяваме тези безстрашни мъже, треперещи в хладни сутрини във влажните одеяла - но с Swagman Roll® никога няма да емулирате тази част от техния начин на живот. Тя е изработена от тънка найлонова тъкан, пълна с един от най-добрите изолационни материали, за които човечеството някога мечтае - Climashield® Apex ™.

Тегло: 820гр
Размери:
145 x 200 cm / 57.04 x 78.74 in
Материал: Nylon
Climashield APEX: 67g/m2


Climashield е Американска фирма производител на изолационни материали с опит от 25 години. CLIMASHIELD произвежда единствено собствени разработки изолации, обслужвайки аутдор ентусиастите, военни и туристическата индустрия с широка гама от изолационни продукти. Тази изолация може да се намери в спални чували, завивки, юргани, връхни дрехи, ръкавици и обувки.

Известен със своята изключителна компетентност в този тип изолация, CLIMASHIELD е единственият голям производител на лека непрекъсната изолационна нишка в света.

Climashield APEX
достига нови висоти в комбинации на тегло и топлинна ефективност. Разработено от кулминацията на повече от 25 години опит в производството, тази новаторска изолация е най-леката и най-ефективно термично непрекъсната изолационна спирала на пазара днес.

 

http://helikon-tex.com/materialy-robocze/logadoopisow/climashield.pnghttp://helikon-tex.com/materialy-robocze/logadoopisow/ykk.pnghttp://media.helikon-tex.com/i/logo/teflon.png

Все още няма ревюта за този продукт.
0888 355 009
0876 102 089
Адрес: гр. София ул. ”Цар Самуил” № 93
Работно време:
Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 

Моля, телефонирайте, преди вашето посещение, за да бъдете сигурни за наличността на продукта, който Ви интересува!           

© ARMS-BG.com

 

Регистрация

User Registration